Her kan du læse mere om os

A&B ANALYSE har gennem mere end 20 år hjulpet kunder med at navigere på deres marked. Et arbejde som alle dage har taget sit udgangspunkt i et princip om, at vores kunder skal have viden til handling. KompasAt indsamle data uden at kunne bruge dem til noget har aldrig givet mening for os. Den naturlige titel for vores arbejdsmetode er derfor diagnose og problemløsning. Vi er ikke noget stort analyseinstitut. Man kan sagtens finde institutter, der er større end vores – men vi laver alle former for undersøgelser. Kvalitativt og kvantitativt. Og så udnytter vi skånselløst de fordele, det giver at være lille og omsætter vores omkostningseffektivitet til mere økonomiske løsninger for vores kunder.

A&B ANALYSE ledes af René Frederiksen (cand. merc. int. Marketing) og Claus Bo Hansen (cand. merc. int. Marketing). Samlet set mere end 30 års erfaring med alle typer af markedsanalyser herhjemme og i udlandet.

Alle undersøgelser gennemføres i henhold til det regelsæt/kodeks Det Internationale Handelskammer under EU har udarbejdet for udøvelse af markeds- og samfundsforskning. Vores kunder er en god blanding af danske og internationale selskaber. Og såvel store som mindre virksomheder benytter vores ydelser. Klik blot på “Kunder” i top-banneret og se en lille brøkdel af de virksomheder vi har hjulpet gennem tiden.


Din Bilpartner

Din Bilpartner

KIMs

KIMs

Kokken & Jomfruen

Kokken & Jomfruen

Odense Marcipan

Odense Marcipan

OK Benzin

OK Benzin

Royal Unibrew

Royal Unibrew

Rynkeby

Rynkeby

Vi løser over 200 analyseopgaver hvert år. Skal vi også hjælpe dig?